Марчук заявляє, що Україні іноді неофіційно пропонують "зняти" тему окупації Криму в обмін на можливе врегулювання ситуації в Донбасі / УНІАН

Представник України в робочій підгрупі з питань безпеки Тристоронньої контактної групи Євген Марчук заявляє, що Україні інколи неофіційно пропонують піти на поступки та "зняти" тему Криму з порядку денного в обмін на можливе урегулювання ситуації на Донбасі.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Марчук сказав журналістам.

Читайте такожТрамп знову звинуватив Обаму в окупації Росією Криму

Відео дня

"Я беру участь ще у двох міжнародних платформах по Донбасу, і на перервах під час кава-брейків кажуть, Євгене Кириловичу, так якщо Україна офіційно відмовиться, не те що відмовиться, а загалом зніме Кримську проблему, так це може бути дуже серйозна платформа для вирішення питань на Донбасі", - заявив Марчук.

"Тобто, відмовтесь офіційно від Криму, і потім можна буде, як вони кажуть... це не остаточно, але це мовляв приватне рішення, але бесіду ведуть зі мною не приватні особи", - сказав Марчук.

Водночас, він не назвав, від кого саме лунають такі пропозиції.

Як повідомляв УНІАН, у Росії заявили, що місія ОБСЄ повинна погоджувати з бойовиками польоти безпілотників над Донбасом.