Початок сутички нардепа і політолога / скріншот

В ефірі телеканалу NewsOne нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук накинувся на доктора політичних наук Олександра Семченка.

Мосійчук звинуватив політолога в тому, що він бере гроші у глави Чечні Рамзана Кадирова і підтримує кілера, який стріляв у добровольця Аміну Окуєву, відвідуючи його в Лук'янівському СІЗО.

«Я стверджую, тут – в цьому ефірі, – зараз сидить російський пропагандист, який працює за російські гроші. Більш того, працює за гроші Кадирова. Він сидить навпроти мене», – сказав Мосійчук, вказавши на Семченка.

Читайте також"Це політтехнологія": експерт давши оцінку сьогоднішній "піар-бійці" у Раді

«На жодне питання цієї людини я відповідати не буду. Я стверджую на всю країну, що Семченко є кремлівським пропагандистом і відпрацьовує гроші Кремля. На гроші Кремля він ходить в Лук'янівське СІЗО, робить інтерв'ю з кілером Кадирова, який там утримується», – додав Мосійчук.

"В принципі душевнохворими повинні займатися психіатри ...", – відповів Семченко на закиди Мосійчука.

Нардеп після критики з використанням нецензурної лексики на адресу політолога хотів покинути ефір, але ведучий В'ячеслав Піховшек переконав нардепа залишитися, пообіцявши, що він зможе далі брати участь без контакту з Семченко.

"Зараз на мене п'ять хвилин лили відра лайна. Цей психічнохворий чоловік, який незрозуміло як опинився у Верховній Раді...", - сказав Семченко.

Після цих слів Мосійчук з криками «вон на*й звідси!» накинувся на політолога зі своєю тростиною, проте опонент ухилився, схопив його за шию і повалив на підлогу. Після кількох взаємних ударів їх розборонили учасники програми та співробітники телеканалу. Пізніше Мосійчук знову завдав удар палицею зі словами «Він має зд*хнути!».

Мосійчук показав ведучому в своєму телефоні матеріали, які нібито являють собою таємницю слідства.

Зрештою, ведучий попросив політолога поступитися і піти зі студії. Семченко, у свою чергу, попросив Піховшека надіслати йому відео бійки.

Після відходу політолога зі студії Мосійчук зайняв своє місце і ефір продовжився.

Зазначимо, раніше вже були скандали в прямому ефірі за участю Семченко на цьому ж каналі. Так, у серпні 2017 року у політолога виник конфлікт з тодішнім ведучим NewsOne Миколою Вереснем.

Нардеп Ігор Мосійчук, в свою чергу, теж досить часто відрізняється нестриманістю і бійками в прямому ефірі.