Гладковський збирає «тітушок» для провокацій 9 березня в Києві - Нацкорпус

Національний корпус заявляє про те, що на 9 березня в Києві готуються провокації у зв'язку з масштабною акцією протесту на Майдані Незалежності "Свинарчук Порошенко - за грати!", яку ініціювала партія.

Про це повідомляє прес-служба «Національного корпусу» на своїй сторінці в Facebook.

«Відразу після того, як Національний корпус ініціював проведення 9 березня на Майдані Незалежності масштабної акції протесту "Свинарчук Порошенко - за грати!" з'явилася інформація про підготовку недружніми до НК силами з оточення "Свинарчука-Гладковського" низки провокацій», - йдеться в повідомленні.

Відео дня

За даними націоналістів, їх «опоненти, відповідно до наявного у них попереднього досвіду, спланували інциденти із залученням провокаторів-"тітушок" проти представників Національної поліції та Національної гвардії України», зокрема із застосуванням вогнепальної і холодної зброї, засобів самозахисту у вигляді балончиків зі сльозогінним газом.

«Як бачимо, компанія "Свинарчука-Гладковського" вміло використовує награбовані у держави кошти для власного захисту і дискредитації патріотичних сил України і в цілому українських громадян, які виступають проти свавілля і корупції», - підкреслюють в Нацкорпусі.

Національний корпус застерігає всіх від провокацій під час акції протесту "Свинарчук Порошенко - за ґрати!".

Гладковський збирає «тітушок» для провокацій 9 березня в Києві - Нацкорпус