Стала відома дата зустрічі у Мінську / фото УНІАН

Тристороння контактна група з врегулювання ситуації на Донбасі та її робочі підгрупи 5 червня зберуться в Мінську для продовження переговорів.

Про це прес-служба Міністерства закордонних справ Білорусі повідомляє в Twitter.

Читайте такожГеращенко назвала Путіну умови виконання Мінських угод

Відео дня

"За повідомленням спеціального представника чинного голови ОБСЄ в Україні та Тристоронньої контактної групи посла Сайдіка, згідно з досягнутим взаєморозумінням учасників, засідання ТКГ та її робочих груп переносяться на 5 червня", - сказано в повідомленні.

Раніше засідання ТКГ та її підгруп планувалися на сьогодні, 21 травня.

Як повідомляв УНІАН, 19 травня представник України в робочій підгрупі з питань безпеки Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі Євген Марчук заявив про вихід із Мінського переговорного процесу, після чого на той час президент України Петро Порошенко звільнив його від обов'язків представника України в ТКГ.

Також Порошенко звільнив Ірину Геращенко від виконання обов'язків уповноваженого президента з мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Геращенко також припинила виконувати обов'язки представника України в гуманітарній робочій підгрупі ТКГ, яка серед іншого займається питаннями звільнення заручників.