Глава РФ побував в окупованому Криму / фото kremlin.ru

Посольство Сполучених Штатів Америки назвало неприйнятним відвідання 10 серпня президентом Росії Володимиром Путіним окупованого Криму.

Про це йдеться у повідомленні Посольства США в Україні у Twitter.

"МЗС України має рацію: нещодавні поїздки російських посадовців до окупованого Криму є неприйнятним порушенням суверенітету і територіальної цілісності України. Ми разом з народом України виступаємо проти агресії Росії. Крим - це Україна", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте також"Його рейтинг – це катастрофа": екс-голова МЗС пояснив появу Путіна на мотоциклі в Криму

Як повідомляв УНІАН, 10 серпня Путін відвідав Крим, де взяв участь у міжнародному байк-шоу "Тінь Вавілона", організованому мотоклубом "Нічні вовки".

Міністерство закордонних справ України висловило рішучий протест у зв’язку з черговим неузгодженим з українською стороною відвіданням Путіним тимчасово окупованих територій України - Автономної Республіки Крим та міста Севастополь.

В заяві МЗС сказано, що спроби російської сторони та мас-медіа інтерпретувати такі "візити" як "звичайні" внутрішньодержавні поїздки російських посадовців є нікчемними: Крим і Севастополь є невід'ємною частиною суверенної території України.