Ілюстрація / REUTERS

Глава Національної поліції України Ігор Клименко призначив на пост начальника департаменту кіберполіції Олександра Гринчака.

Про це повідомляється у Facebook департаменту.

Крім того, зазначено, що першим заступником Гринчака призначений Сергій Кропива.

Відео дня

Відповідні накази підписані 19 жовтня.

Читайте такожАваков анонсував презентацію масштабної стратегії розвитку МВС

За словами новопризначеного глави департаменту, вже створена концепція вдосконалення підрозділу.

"Її основою залишиться якісний підбір кадрів і сучасний підхід до роботи", - повідомляють у кіберполіції.

Відзначимо також, Гринчак раніше очолював відділ протидії злочинам у сфері інформаційних систем департаменту захисту економіки і працював на посаді першого заступника начальника департаменту кіберполіції.

"Сьогодні, 19 жовтня, наказом голови Національної поліції України на посаду начальника Департаменту кіберполіції було призначено Олександра Гринчака. Його першим заступником призначено Сергія Кропиву",- повідомляється на сайті Національної поліції України.

Новопризначений очільник Департаменту кіберполіції зазначив, що вже розроблено концепцію вдосконалення роботи підрозділу.

«Основним критерієм для нас під час формування оновленого підрозділу залишається високий рівень професіоналізму співробітників. Ми вже маємо стратегію розвитку департаменту. Впевнений, спільно ми зможемо вдосконалити роботу підрозділу та вивести його на новий рівень надання державних послуг», - зазначив Гринчак.

Гринчак працює в органах системи МВС з 1995 року. До призначення на посаду начальника Департаменту кіберполіції очолював відділ протидії злочинам у сфері інформаційних систем Департаменту захисту економіки та працював на посаді першого заступника начальника Департаменту кіберполіції.

Нагадаємо, Кабінет міністрів 25 вересня призначив Ігоря Клименка новим главою Національної поліції.

Зазначимо, що його кандидатуру запропонувало Міністерство внутрішніх справ України.

Раніше УНІАН повідомляв, що Сергій Князєв заявив, що йде у відставку з посади голови Національної поліції. Він обіймав цю посаду близько 1,5 років.