Джуліані планує зустрітися з колишнім генпрокурором України Віктором Шокіним \ Фото УНІАН

Адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані планує зустрітися в Києві з колишнім генеральним прокурором України Віктором Шокіним.

Читайте такожДжуліані не схотів підтверджувати журналістам факт свого візиту в Україну

Про це повідомив колишній співробітник посольства України у США, політичний консультант у США й Канаді Андрій Теліженко у Twitter. "Я і Джуліані, готуючись до ще одного важкого робочого дня завтра у зустрічах із паном Шокіним та паном Луценком. Для всіх теоретиків змови не секрет, що ми робимо. Правда розкриється. Боже, благослови Україну, і Боже, благослови Сполучені Штати Америки", - написав він.

Відео дня

Журналіст Джек Лоренсон відзначив, що Джуліані й Теліженко перебувають серед ночі у лаунж-барі готелю "Прем’єр Палас", який належить близькому соратнику президента РФ Володимира Путіна, російському олігарху Олександру Бабакову, передає Українська правда.

Раніше The New York Times повідомила, що у вівторок Джуліані зустрівся з Луценком у Будапешті, а в Києві зустрінеться з Віктором Шокіним і колишнім прокурором Костянтином Куликом.

Влітку ЗМі повідомляли, що Віктор Шокін та Юрій Луценко "злили" Дональду Трампу компромат на його потенційного конкурента на президентських виборах 2020 року – демократа Джо Байдена.

У жовтні CNN повідомляла з посиланням на джерела, що у січні 2019 року Джуліані просив Держдепартамент і Білий дім видати візу Шокіну для поїздки до США.