Артем Ситник / фото УНІАН

Опубліковано відео, на якому суддя Рівненського апеляційного суду зачитує постанову щодо апеляції директора НАБУ Артема Ситника.

Суд відхилив апеляційну скаргу Ситника та залишив у силі постанову Сарненського районного суду Рівненської області від 6 вересня 2019 року, якою Ситник був визнаний винним у корупційному правопорушенні.

Нагадаємо, вчора про визнання Ситника винним у корупційному правопорушенні повідомив на своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Дубінський.

"Ситник програв апеляцію. І є визнаним судом корупціонером. Корупціонер на чолі Антикорупційного бюро. Рішення першої інстанції", - написав він і опублікував фото постанови.

false

При цьому Дубинський підкреслив, що з 14 грудня 2019 Ситник не має права обіймати будь-які посади на державній службі протягом року.

Також інформацію про визнання Ситника винним підтвердила прес-секретар екс-генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці в мережі Facebook.

"Ну що, на чолі НАБУ - визнаний судом корупціонер! Україна таки має таланти. "Боротися" з корупцією вміють не всі, але отримувати протоколи за корупцію вміють "антикорупціонери"", - йдеться в повідомленні.