Діяльність спортклубу "5 елемент" пов'язують з колишнім президентом Порошенком / Фото: ДБР

Заява Держбюро розслідувань про нібито знайдені приховані камери в роздягальнях спортклубу «5 елемент», співвласником якого є п'ятий президент Петро Порошенко, на думку прес-служби клубу, є "злочинною провокацією і частиною системної атаки на власників клубів".

Про це йдеться в заяві спортклубу.

Читайте такожЗеленський підписав закон про перезавантаження ДБР, на Трубу чекає відставка

Відео дня

«Клуб вважає необхідним заявити, що подія не що інше, як злочинна провокація і частина системної інформаційної, юридичної та фінансової атаки на власників клубу, що проводиться групою осіб виключно з політичних мотивів», - йдеться в повідомленні.

На їх думку, до атаки можуть бути причетні не тільки приватні особи.

«Ми завжди працювали і будемо працювати в рамках правового поля України, протягом усіх обшуків, які регулярно проводяться в останні півроку правоохоронними органами на території клубу, ми надавали їм повне сприяння, але ми закликаємо представників силових відомств і журналістів не ставати інструментом для нечистих на руку осіб. Головною цінністю клубу «5 елемент» завжди була незламність приватності і конфіденційності приватного життя», - заявили в спортклубі.

Як повідомляв УНІАН, за результатами санкціонованих обшуків у спортивному клубі "5 елемент" були виявлені лінзи відеокамер, вмонтовані в елементи вентиляції та сигналізації, які перебували в роздягальнях спортклубу.