Єрмак розповів про спілкування з Козаком / фото УНІАН

Помічник президента України Андрій Єрмак зустрічався із заступником керівника Адміністрації глави Кремля Дмитром Козаком, якого називають новим "куратором" бойовиків на окупованому Донбасі.

Про це Єрмак розповів в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, він представляє Україну в "нормандському форматі", хоч і не є "ексклюзивним переговірником". При цьому він підтвердив, що російську сторону на переговорах з Україною представляє саме Козак. З ним він, зокрема, вже обговорював списки на майбутні обміни утримуваними особами.

Відео дня

Читайте такожРосійський політолог розповів про небезпечний план Кремля із "приєднанням України до ОРДЛО"

Єрмак пояснив, що вже зустрічався з Козаком, а також знайомий з помічником Путіна Владиславом Сурковим, який раніше курирував "українське питання". Козак, на думку Єрмака, відрізняється від Суркова.

"Мені здається, він (Козак, - УНІАН) більше налаштований на діалог. І з тих питань, по яких я з ним комунікував, я можу сказати, що у нас було конструктивне спілкування. Без якого, напевно, не відбулося б те, що відбулося", - сказав він.

Нагадаємо, 25 січня стало відомо, що помічник російського президента Владислав Сурков залишив державну службу у зв'язку зі зміною курсу "на українському напрямку".