Резонансна стрілянина сталася у п'ятницю / фото Mukachevo.net

Депутати Закарпатської обласної ради на позачерговій сесії 11 лютого вирішили звернутися до президента Володимира Зеленського та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова через нещодавню стрілянину в Мукачеві.

Як повідомляє mukachevo.net, рішення про звернення було ухвалене після того, як начальник Головного управління Національної поліції Закарпаття розповів про стрілянину

У своєму зверненні депутати просять Зеленського та МВС вжити невідкладних заходів спрямованих на протидію злочинності та підвищення рівня громадської безпеки. Разом з тим, депутати просять вирішити проблеми кадрового наповнення підрозділів поліції та інше.

Відео дня

Читайте також"Коли ужгородці починають пити ранкову каву, мукачівці вже закінчують першу перестрілку". Що відбулося в Мукачеві

Як повідомляв УНІАН, 8 лютого у с. Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області, в результаті спецоперації, поліція затримала сімох членів злочинного угруповання. За даними поліції, вони "планували встановити контроль над регіоном".

10 лютого двох затриманих було взято під варту із правом внесення застави. Після стрілянини в Мукачеві місто посилено охороняє Нацгвардія.