Затриманих відправили під варту /  фото mukachevo.net

Ужгородський міськрайонний суд обрав двом затриманим в результаті спецоперації членам злочинного угруповання запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 315 тисяч гривень кожному.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Закарпатської області.

У поліції нагадали, що на вихідних у селищі Нижні Ворота на Воловеччині правоохоронці затримали членів організованого злочинного угруповання. Під час затримання водій автомобіля Mercedes Benz, 41-річний житель Мукачева, та водій позашляховика Toyota, 40-річний житель Вінниччини, чинили активний опір законним вимогам поліцейських та намагалися скоїти на них наїзд.

Окрім них, у салонах позашляховиків перебували ще п’ятеро осіб – жителі столиці, Волинської області та Мукачева. Під час огляду автомобілів правоохоронці виявили зброю - автомат і два пістолети.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України, тобто посягання на життя правоохоронця.

Читайте такожПісля стрілянини в Мукачеві цілодобово патрулюватиме Нацгвардія

Як повідомляв УНІАН, 8 лютого у с. Нижні Ворота Воловецького району Закарпатської області, в результаті спецоперації, поліція затримала сімох членів злочинного угруповання. За даними поліції, вони «планували встановити контроль над регіоном».

«Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події», - поінформували в поліції. Лідер злочинної групи пересувався на броньованому автомобілі. З місця події було вилучено транспортні засоби та зброю.