REUTERS

Про це глава держави заявив під час зустрічі з головою комітету з питань Збройних Сил США сенатором Джоном МакКейном, повідомляє президентська прес-служба.

Порошенко окремо відзначив особисті зусилля Джона МакКейна у питаннях військової допомоги Україні.

«Американський сенатор висловився на підтримку підходів української сторони до подальшого врегулювання конфлікту, зокрема засудив плани російських бойовиків провести «фейкові» вибори на Донбасі», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожПрезидент заявив, що співпраця з НАТО вже приносить конкретні результати

Джон МакКейн зазначив: «Я не сумніваюся, що Український народ готовий боротися до кінця, і я хочу запевнити, що велика кількість американських політиків, будуть продовжувати робити все можливе, щоб допомогти вам».

Порошенко поінформував сенатора про хід внутрішніх реформ в Україні, у тому числі кроки влади щодо боротьби з корупцією, додали в прес-службі.

Читайте такожМаккейн назвав "ЛНР" "уявної країною" і запропонував бойовикам скласти зброю

Як повідомляв УНІАН раніше, сенатор США Джон Маккейн висловив стурбованість діями Російської Федерації по переміщенню кордону вглиб Грузії. Він додав, що спілкується з урядом Грузії, оскільки «це уряд обрано і схвалено народом, сподіваюся на зміну урядового курсу на краще».