Геращенко / Фото УНИАН

Народний депутат України Антон Геращенко назвав брехливими і смішними звинувачення Слідчого комітету РФ на свою адресу.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбук.

Читайте такожУ Росії порушили справу проти радника Авакова за пост у Facebook

Відео дня

«Слідчий комітет РФ заявив про те, що порушив на мене кримінальну справу, за нібито заклики до тероризму. Свідки секти Володимира Путіна як завжди брешуть. Я закликав і закликаю фіксувати злочину терориста Путіна і його підручних, як проти українського, так і проти сирійського та інших народів, на крові яких Путін безуспішно намагається побудувати будівлю нової імперії зла», - написав він.

Геращенко зазначив, що сьогоднішня кримінальна справа, яку порушив стосовно нього Слідчий комітет Росії - вже друга.

«Перше вони почали розслідувати більше року тому, за фактом моєї участі у формуванні добровольчих батальйонів міліції та Нацгвардії, багато в чому завдяки яким нам вдалося відстояти Південний Схід України від повного розпаду і хаосу. Всі ці погрози на мою адресу Слідчого Комітету, Кадирова і інших маріонеток Путіна - мені смішні. Я знаю, що те, що я робив і роблю в інтересах захисту інтересів України як у МВС, так і в Раді, і в інформаційному просторі - правильно!», - написав він.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 7 жовтня, в Слідчому комітеті Росії заявили про порушення кримінальної справи щодо Геращенка.

Читайте такожКадиров гадає, що Геращенко може бути вербувальником ІДІЛ

«Головним слідчим управлінням Слідчого комітету Росії порушено кримінальну справу стосовно депутата Верховної ради, позаштатного радника глави МВС України Антона Геращенко. Він підозрюється в скоєнні злочину, передбаченого ст. 205.2 КК РФ «Публічні заклики до здійснення терористичної діяльності або публічне виправдання тероризму», - йдеться в повідомленні слідчого комітету РФ.

За даними "слідства", Геращенко опублікував пост на своїй сторінці в одній із соціальних мереж, де публічно закликав користувачів розкривати відому їм інформацію про російських військових, які беруть участь в операції в Сирії.