Народний депутат Ганна ГЕРМАН (Партія регіонів) констатує, що прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО “завжди винного” Віктора ЯНУКОВИЧА зараз замінила Президентом Віктором ЮЩЕНКО.

Про це вона сказала в інтерв’ю сайту “Гарт”, коментуючи заяву Ю.ТИМОШЕНКО щодо можливого «розриву» союзу з Президентом.

Тяжко робити щось для країни, не будучи партнерами, зазначила Г.ГЕРМАН. «Якщо люди справді думають про державу і державні інтереси, то вони виходять у своїх вчинках і заявах не з особистих амбіцій, а власне з державного інтересу», вважає депутат.

Відео дня

На її переконання, той, хто сьогодні поставить свої інтереси та амбіції вище та буде демонструвати свої образи, претензії та вузькопартійні цілі, програє.

«Люди прекрасно стали розбиратися у політиці, вони все бачать. Вони бачать весь цей театр, те, як спритно видається бажане за дійсне», - сказала Г.ГЕРМАН.

Вона також вважає несправедливою заяву Ю.ТИМОШЕНКО щодо бездіяльності парламенту.

«Заявити, що за 4 місяці роботи депутати нічого не зробили, не ухвалили жодного закону, законопроекту, поданого урядом, означає образити весь депутатський корпус. Юлія Володимирівна це успішно зробила, але нам уже не звикати», - додала вона.

За її словами, Ю.ТИМОШЕНКО завжди намагається знайти собі ворога.

«Хтось мусить бути винним, що вона не спромоглася належним чином керувати економікою. Раніше в неї у всьому був винен ЯНУКОВИЧ, тепер винен Президент та й парламент на додачу», – переконана вона.

Разом із тим депутат зазначає, що народ робить висновки про політика не з його заяв, а з реальних вчинків та результатів праці.

«А цей результат очевидний - Україна, котру завжди називали «житницею» Європи, має хліб дорожчий у 2-3 рази, ніж у країнах ЄС. Це лише один аргумент, але він, на мою думку, такий красномовний, що більше жодних заяв не потрібно», - констатує Г.ГЕРМАН.

Вона переконана, що виправити ситуацію може згуртування прагматичних, відповідальних сил у суспільстві та політиці і пропонує негайно затвердити у парламенті та почати реалізовувати антикризову програму.

«На всій цій історії повинна бути поставлена крапка. Якщо ми будемо затягувати процес, то з кожним днем Україні це обходитиметься все дорожче і дорожче, тому не варто так марнувати час і державний ресурс», - додала вона.