Михайло ПОЛЯНЧИЧ
Народний депутат України, член політичної партії “Єдиний центр” Михайло ПОЛЯНЧИЧ вважає, що прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО ще не визначилася, чи відстоювати перехід на парламентську форму правління в Україні, чи боротись за посаду Президента.

Як повідомили УНІАН у прес-службі “Єдиного центру”, на думку М.ПОЛЯНЧИЧА, «Ю.ТИМОШЕНКО зараз діє навпомацки, бо ще не знає, куди поверне ситуація».

«Поки що вона веде війну на двох фронтах – за зміни до Конституції на користь парламентської республіки з Верховною Радою та за посаду Президента з Віктором ЮЩЕНКОМ. Але як тільки вона зрозуміє, на якому полі бою результати обнадійливіші, сконцентрує свої зусилля на чомусь одному», вважає М.ПОЛЯНЧИЧ.

Відео дня

Він зазначив, що Ю.ТИМОШЕНКО особливо не переймається щодо конкретики у визначенні вищих державних посад в Україні.

«Для неї що Президент, що прем’єр, канцлер або король – все одно. Має значення лише одне – щоб у Конституції було записано, що ця людина - головна», - переконаний депутат.

«Але може статися, що у прем’єра вийде, як у тій приказці про двох зайців - Ю.ТИМОШЕНКО ризикує залишитися ні з чим», - додав М.ПОЛЯНЧИЧ.