УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив сьогодні під час форуму депутатів місцевих рад партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

Читайте такожЛуценко заявив, що голосування у Раді за відставку Яценюка не відбудеться й припустив оновлення Кабміну «Перезавантаження уряду буде, бо не всі міністри сьогодні виправдовують та відповідають тим критеріям, які чекає від них українське суспільство», - заявив він.

Крім цього, президент наголошує на необхідності збереження нинішньої коаліцї як головної політичної конструкції для впровадження реформ.

Відео дня

"Збереження цієї коаліції як головної політичної конструкції для впровадження реформ і утримання політичної стабільності є визначальним чинником для ухвалення рішень, в тому числі, до речі і кадрових рішень", - сказав він.

Петро Порошенко зазначив, що робитиме все можливе для зміцнення коаліції. «Солідарність», «Народний фронт», «Самопоміч», «Батьківщина» - це і є сьогоднішня влада і ми несемо спільну відповідальність за долю країни. І наша єдність – це запорука успіху реформ», - заявив він.

«Я робив, роблю і робитиму все від мене залежне для того, щоб зміцнювати коаліцію», - додав Петро Порошенко.