Керівник політичної партії “Єдиний Центр” Ігор КРІЛЬ запевняє, що не пропонував Голові ВР Арсенію ЯЦЕНЮКУ очолити цю політичну силу.

Про це він заявив в інтерв’ю газеті “Дзеркало тижня”, № 24 (703) від 28 червня - 4 липня 2008 року.

І.КРІЛЬ стверджує, що з цього приводу у нього не було жодної розмови з А.ЯЦЕНЮКОМ. “Я з ним особисто про це не розмовляв. Тому сказати, що він відмовився, не можу”, - сказав він.

Відео дня

І.КРІЛЬ наголосив, що на чолі партії хотілося б бачити лідера, який зможе за собою вести, брати на себе відповідальність. “Але мені здається, потрібно почекати до 12 липня (проведення з’їзду “Єдиного центру” – УНІАН). До цього часу буде видно, хто прийде (ми ж наразі не знаємо) чи плануватиме напередодні цієї дати вступити до «Єдиного центру». Тоді стане зрозуміло, хто з них найбільше відповідає категорії лідера. Тоді буде дано відповідь на це запитання”, - сказав він.

Відповідаючи на запитання чи ведеться переговори щодо можливого входження до “ЄЦ” мера Києва Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, І.Кріль наголосив, що ми не ведемо ні з ким жодних переговорів, ми просто працюємо з тими, хто звертається із заявами про прийом. “Гадаю, що говорити зараз публічно про те, кого б ми хотіли чи не хотіли бачити, особливо коли справа стосується людей такого калібру, як мер міста Києва, некоректно”, - додав він. При цьому, керівник “Єдиного центру” наголосив, що говорити про публічних людей, голів партій, керівників блоків у такому контексті некоректно стосовно них.

Відповідаючи на запитання щодо можливих провідних ролей в партії таких людей як Віктор БАЛОГА, Раїса БОГАТИРЬОВА, Роман БЕЗСМЕРТНИЙ, І.КРІЛЬ зазначив, що “хотів бачити всіх тих людей”. “Вважаю, що це потенційно сильні, нормальні особистості, і вони б до цього процесу привнесли дуже багато”, - сказав він. В той же час, І.Кріль зізнався, що не хотів би бачити в лавах партії лідера “Нашої України” В’ячеслава КИРИЛЕНКА.