Тимошенко сподівається, що депутати підтримають всі запропоновані урядом зміни до бюджету-2008

Київ. 29 липня. УНІАН. Прем’єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО сподівається, що народні депутати України підтримають всі пропозиції уряду щодо змін до державного бюджету на 2008 рік.

Як повідомили УНІАН в Управлінні у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету міністрів, про це вона сказала сьогодні журналістам.

Відео дня

Ю.ТИМОШЕНКО також повідомила, що уряд звернеться до Бюджетного комітату Верховної Ради України (комітет очолює Микола Деркач) з пропозицією об’єднати в один законопроект зміни до бюджету, передбачені на ліквідацію наслідків стихії, а також зміни до бюджету, раніше запропоновані урядом.

Як повідомляв УНІАН, уряд сьогодні передав до парламенту законопроект про внесення змін до державного бюджету на 2008 рік для компенсації наслідків стихії в Західній Україні.

Також Кабмін передав зміни до бюджету Президенту України. При цьому уряд просить Президента направити цей законопроект до Верховної Ради як невідкладний.

У зазначених змінах до державного бюджету на 2008 рік уряд заклав кошти для виплати компенсацій громадянам, які постраждали внаслідок стихійного лиха в західних областях України, а також кошти на відновлювальні роботи, ремонт автошляхів і на ліквідацію наслідків стихії.

Зміни до бюджету планується прийняти на позачерговому засіданні Верховної Ради, яке відбудеться 31 липня.