Савченко поет Гимн Украины в Раде / УНИАН

Про це повідомила представник України в гуманітарній підгрупі, перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко, повідомляє "Українська правда".

"Склад груп залишається незмінним, крім того, що в політичній групі починає свою роботу Сергій Пірожков. Групи сьогодні прибули в Мінськ і починають свою роботу", - сказала Геращенко.

На прохання прокоментувати інформацію деяких ЗМІ про те, що Савченко може приєднатися до мінським переговорів, Геращенко відповіла:

Відео дня

"На зустрічі президента і Надії Савченко висловлювалося бачення, що вона може посилити голос України на міжнародній арені в питанні звільнення заручників. Обговорювалися візити Савченко в європейські країни, оскільки від позиції наших європейських партнерів, партнерів по нормандскому формату багато в чому залежить питання звільнення заручників, що утримуються на окупованих територіях і в Росії ", - сказала Геращенко.

Читайте такожСьогодні Савченко може приєднатися до переговорів у Мінську

Вона додала, що питання звільнення заручників буде ключовим у ході переговорів групи. "Ми сподіваємося на звільнення двох політв'язнів, у нас є певна інформація, але озвучимо, коли вийдемо на фінішну пряму", - сказала Геращенко.