twitter.com/poroshenko

Про це повідомила віце-прем’єр з питань євроінтеграції та євроатлантичної співпраці Іванна Климпуш-Цинцадзе на своїй сторінці у Facebook.

"Усі країни Альянсу висловили одностайну підтримку України, територіальній цілісності та суверенітету нашої держави. У країн-членів НАТО нема сумнівів щодо того, що саме Росія та її поплічники відповідальні за ескалацію безпекової ситуації на Донбасі", - повідомила Климпуш-Цинцадзе.

За її словами, союзники підтвердили, що скасування санкцій проти Росії неможливе, тому що не виконуються Мінські домовленості, які єдиним шляхом вирішення конфлікту.

Відео дня

"Саме тому НАТО продовжуватиме політичний тиск на Росію, хитання з цього приводу не буде. В НАТО також відзначили видимі результати реформ в Україні. Члени Альянсу вважають, що такий обмін інформацією з Україною є надзвичайно важливим", - зазначила віце-прем’єр.

Як повідомляв УНІАН, Авдіївка Донецької області з 29 січня зазнавала масованих ударів з боку бойовиків. Внаслідок обстрілів місто було повністю знеструмлено, десятки житлових будинків були зруйновані та пошкоджені.

Читайте такожВ Авдіївці повністю відновили мобільний зв'язок

Від обстрілів загинули не менш як 10 українських військовослужбовців, а також мирні жителі Авдіївки. Упродовж тижня ремонтні роботи не вдавалося здійснити через прицільний вогонь окупантів.

Лише 5 лютого фахівці змогли відремонтувати ЛЕП і відновити електропостачання Авдіївки. Наразі в усіх регіонах України триває збір гуманітарної допомоги для Авдіївки.