Збільшену версію інфографіки дивіться за посиланням

Найактивніше коментували ситуацію навколо конфлікту на сході України та підтримку Угоди про Асоціацію у Верхній палаті нідерландського парламенту.

Як ідеться у дайджесті аналітиків CoreStone, топ-темою тижня стали заяви Порошенка, Меркель, Макрона та Зеегофера стосовно необхідності дотримання Мінських угод та продовження перемовин у Мінському форматі для встановлення миру на Донбасі.

Відео дня

Huffington Post у своїй статті висловила критичні зауваження на адресу українського президента, який прийняв рішення розширити економічні санкції проти РФ, зокрема, заборонивши доступ до деяких російських інтернет-порталів на території України. На думку видання, "такий крок зводить нанівець усі здобутки постмайданної України та є утиском свободи слова та преси".

Читайте такожЗМІ дізналися, які сайти заблокують в Україні після ВКонтакте та Яндекса

Автор статті аналітичного центру Atlantic Council Іван Міклош позитивно оцінив дії українського уряду під керівництвом В.Гройсмана у реалізації реформ. На думку Міклоша, Захід не до кінця розуміє успішність реформ та їхню важливість, проте налаштованість Прем'єра та його команди на успіх невдовзі доведуть скептикам, що в Україні можливі зміни.