Народний депутат України, лідер «Фронту змін» Арсеній ЯЦЕНЮК переконаний, що Конституцію України буде змінювати «вже новий Президент та новий парламент». Про це він сказав в інтерв’ю журналістам.

Як повідомили УНІАН в прес-службі «Фронту змін», А.ЯЦЕНЮК наголосив, що переговори між політичними силами, які намагаються внести зміни до Конституції України є «нічим іншим, як спробою конституційної змови для збереження чинною бездарною політичною елітою влади».

Він вважає, у випадку, коли в парламент надійдуть зміни до Конституції України, які передбачають «чи то скасування прямих президентських виборів, чи то відтермінування президентських або парламентських виборів, як і нівелювання ролі глави держави, то це означатиме, що в українців забирають останнє - право вибору майбутнього». Лідер «Фронту змін» наголошує, що ці політичні сили мають «чітко усвідомити, що вони отримають неочікуваний рівень народного невдоволення».

Відео дня

«Разом з людьми я захищатиму право кожного українця на вибір, а не спроби чинної влади обирати собі народ», - наголосив А.ЯЦЕНЮК. Він зазначив, що «навіть африканські та авторитарні режими не дозволяють собі відсувати вибори на незрозумілий період часу задля того щоб і надалі розтягувати та руйнувати країну». За його словами, Президентом та прем’єр-міністром «можна стати тільки завдяки всенародним виборам, а не через політичну змову і фактичний переворот». «Іншого не буде» - додав А.ЯЦЕНЮК.