Сьогодні офіційний сайт Партії регіонів розмістив звернення Кабінету Міністрів України до Президента Віктора Ющенка. 

“Уряд, очолюваний В.Ф.Януковичем, двічі довів свою високу професійність, здатність долати кризи, піднімати економіку і підвищувати добробут громадян – як у 2003-2004 роках, так і на початку 2007 року”, - стверджується у зверненні. У якості аргументів на користь цього твердження наводяться такі: стале економічне зростання, стабілізація цін, підвищення заробітної плати і пенсій.

“Проте наші досягнення не всім до душі! – йдеться у зверненні. - Окремі політичні групи, які називають себе “об’єднаною опозицією”, спровокували утворення гострої політичної кризи”.

Відео дня

У зв’язку з цим Віктору Ющенко пропонують: “ перше – зупинити дію, а краще – скасувати Указ від 2 квітня 2007 р. №264 “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України”, задля розв’язання проблем, що спричинили і спровокували політичну кризу в суспільстві. Друге – спільно розробити і реалізувати комплекс узгоджених заходів для збереження економічної стабільності, забезпечення сталого розвитку економіки та підвищення рівня життя народу”.

Документ підписаний прем’єр-міністром Віктором Януковичем.