Кличко думає, що опозиція до весни домовиться

Висування єдиного кандидата на пост президента від опозиційних партій відбудеться не пізніше весни наступного року, сказав під час онлайн-конференції в Аргументи і факти лідер партії УДАР Віталій Кличко.

За словами Кличка в опозиції тривають консультації.

«Нещодавно ми підписали угоду з опозиційними силами «Свобода» і «Батьківщина», де ми прописали, що висунемо єдиного кандидата у другому турі виборів. Якщо президентські вибори проходитимуть в один тур, то ми зможемо висунути єдиного кандидата вже в першому турі. Хто ним буде - ми зрозуміємо вже найближчим часом», - сказав Кличко.

Відео дня

На тему: Луценко: У єдиного кандидата від опозиції має бути стартовий рейтинг не менше 30%

Як повідомляв УНІАН, 18 травня лідери опозиційних парламентських фракцій підписали декларацію про координацію дій на президентських виборах 2015 року.

Декларацію підписали на сцені акції "Вставай, Україно!" в Києві голова фракції «УДАР» у ВР Віталій Кличко, голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк та голова фракції «Свобода» Олег Тягнибок.

Згідно з документом, політичні сили взяли на себе зобов'язання "єдиною командою перемогти антиукраїнський кримінально-мафіозний режим так званої «Сім'ї» Януковича на чергових чи дострокових виборах глави держави".