Рибак привітав усіх з наступаючим Новим роком.

Як передає кореспондент УНІАН, голова Верховної Ради України Володимир Рибак нагадав, що наступне засідання відбудеться 14 січня 2014 року.

Він зазначив, що оскільки сьогоднішнє засідання є останнім перед новорічними та різдвяними святами, тому він привітав всіх з Новим роком та Різдвом Христовим. Він зазначив: “Нехай прекрасні зимові свята принесуть нам всім в державі і спокій, і злагоду”.

В цей час з робочого місця народний депутат України Ірина Фаріон додала, щоб в новому році був новий уряд. У відповідь їй Рибак сказав: “І впевненість в майбутньому у вашій родині”. Він зазначив, що Фаріон зараз не на мітингу, а в законодавчому органі держави.

Відео дня

Він також побажав всім “доброго здоров'я, родинного щастя, достатку, благополуччя. Бажаю гарного настрою — ми не повинні весь час в поганому настрої бути, любові, щастя, енергії і нових звершень на благо українського народу”.

Нагадаємо, на сьогоднішньому засіданні ВР депутати заслухали доповідь Генпрокурора Віктора Пшонки про результати розслідування розгону Евромайдана.