Народные депутаты голосуют за принятие закона о государственном бюджете на 2014


 

Про це йдеться в заяві президії Меджлісу.

«Україна та її громадяни переживають найнебезпечніші й трагічніші дні з часу проголошення незалежності. Політична криза перейшла у фазу відкритого й силового протистояння між суспільством і владою. <...> У ході сутичок між учасниками мирних зборів у Києві та спецпідрозділами МВС і внутрішніх військ пролилася кров, сотні людей отримали вогнепальні поранення і каліцтва. Подальша ескалація насильства в країні загрожує встановленням режиму диктатури та насильства, що стане катастрофою для всієї України та її громадян, незалежно від національності й віросповідання», - сказано в ній.

Відео дня

Читайте такожПетиція журналістів проти законів Олійника-Колесніченка стрімко набирає підписи

«Президія Меджлісу кримськотатарського народу вимагає скликання позачергової сесії Верховної Ради України з метою негайного скасування законів, прийнятих 16 січня 2014 року, які обмежують права та свободи людини, й ухвалення рішень, спрямованих на мирне вирішення ситуації, що склалася», - йдеться в заяві кримських татар.

Як повідомляв УНІАН, 16 січня у Верховній Раді народні депутати з провладних фракцій підняттям рук, без обговорення, прийняли 11 законів і одну постанову. 

Наступного дня Президент Віктор Янукович підписав ці закони, 21 січня вони були опубліковані в офіційній пресі.