Як повідомили УНІАН у прес-службі Донецької облорганізації ВО «Батьківщина», сьогодні, 7 лютого, невідомі знову розбили вікна і кинули в офіс пляшку з горючою сумішшю.

«Тільки вчора ми поставили нові склопакети, приварили решітки... Погрози щодо «Батьківщини» - це вже система!» - сказав голова Горлівської міської партійної організації ВО «Батьківщина», перший заступник голови Донецької обласної партійної організації ВО «Батьківщина»Денис Токар, зазначивши, що пов`язує ці злочини з активною політичною діяльністю місцевого відділення партії і загостренням суспільно-політичної ситуації в країні.

«Сьогодні влада говорить про так званих неофашистів, маючи на увазі громадян, які борються за свої права і свободи, і при цьому закриває очі на очевидні злочини щодо «неугодних», надаючи зловмисникам повну свободу дій. Я ще раз наголошую: ми діємо виключно в рамках закону «Про політичні партії в Україні», і перешкоджання законній політичній діяльності загрожує кримінальним покаранням», - заявив Токар.

Як повідомили слідчі Центрально-Міського РВ Горлівського міського управління ГУ МВС України в Донецькій області, за фактом злочину було «відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) та ч.2 ст.15 (замах на злочин) Кримінального кодексу України».

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в Горлівці Донецької області 29 січня невідомі розбили вікна і кинули в офіс ВО «Батьківщина» пляшки з горючою сумішшю. Тоді була викликана міліція і слідчі після обстеження місця події забрали з собою пляшки з невідомою сумішшю в якості речових доказів.