Сепаратисты готовятся к штурму / ostro.org

Сепаратисти, які захопили Донецьку облдержадміністрацію, готуються до штурму будівлі силовими структурами. Про це їх представники сказали учасникам проросійського мітингу під стінами Донецької обласної ради 8 квітня, повідомляє кореспондент "ОстроВа".

"Нам потрібно протриматися до завтра! Скоріш за все, сьогодні вночі буде вирішальний штурм. Тому озброюйтесь телефонами, як вчора, і дзвоніть, пишіть, скликайте всіх своїх рідних, знайомих, близьких. Нехай всі приходять!", - заявив виступаючий біля адміністративної будівлі.

Крім того, він закликав жінок "підключитися" до боротьби та ні в якому разі не залишати епіцентр подій.

Відео дня

Читайте такожМер Донецька заявив, що сепаратисти намагаються захопити громадський транспорт

"А ви, жінки, ні в якому разі не розходьтеся! Ну не будуть по вас стріляти. Вони просто не мають права. Залишайтеся, стійте тут, милі жінки", - сказав він.

Мітингувальники продовжують зміцнювати барикади. По всьому периметру Донецької ОДА можна побачити підготовлену сепаратистами велику кількість розібраної бруківки.

Як повідомлялося раніше, в понеділок самопроголошена "народна обласна рада" Донецької області прийняла рішення про створення Незалежної Донецької республіки та її входження до складу Росії. "Народна обласна рада" засідала у захопленій напередодні будівлі Донецької обласної ради/обласної державної адміністрації.