Військовий був родом з Сумської області / фото - president.gov.ua

8 липня через ворожий постріл на Донбасі, поблизу села Піски, загинув один український військовий. 58 окрема мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського розповіла, що загиблому військовому було лише 24 роки.

Про це командування та особовий склад мотопіхотної бригади повідомили у Facebook.

Загинувший Курасов Євгеній Олександрович був заступником командира бойової машини, навідником та оператором механізованого взводу механізованої роти військової частини А4532. На Донбас військовий приїхав з села Локня Сумської області. 

Відео дня

Читайте такожКива влаштував перепалку з ветераном АТО в елітному готелі Туреччини (відео)"Причина загибелі - ведення снайперського вогню противником.Поранення були несумісні з життям. Вдома 24-х річного військовослужбовця чекала дружина з дитиною. Командування та особовий склад 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім.гетьмана І.Виговського висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким товаришам загиблого.Світла пам'ять та спокій..Герої в наших серцях", - додається в повідомленні.

Євгеній Курасов, який загинув внаслідок ворожого обстрілу / фото- facebook.com/58OMPBr

Як повідомляв УНІАН, бойовики різко збільшили обстріли на Донбасі. Протягом 8 липня, в районі проведення операції Об'єднаних сил, збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню.