У Херсоні відкрили перший регіональний офіс євроінтеграції / фото УНІАН

Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина заявила, що в Херсоні відкрили перший регіональний офіс європейської інтеграції.

Про це Стефанішина повідомила у мікроблозі Twitter.

Читайте такожЄвроінтеграція України: посол розповів про найближчі плани ЄС

Відео дня

"Відкрили в Херсоні перший регіональний офіс євроінтеграції. Це гарний старт і приклад для децентралізації процесів інтеграції України до ЄС. За прикладом Херсонщини ще кілька регіонів України відкриють регіональні офіси", - заявила віце-прем'єр.

Під час брифінгу з нагоди відкриття офісу євроінтеграції в Херсоні Стефанішина висловила впевненість, що офіс стане хабом для просвітницької і комунікаційної діяльності, інформуватиме про кроки уряду, країни в цілому і Євросоюзу в напрямі євроінтеграції України.

"Я впевнена, що офіс євроінтеграції забезпечить послідовний і системний діалог українського бізнесу і європейського бізнесу, підсилить позиції українського уряду в контексті оновлення Угоди про асоціацію", - сказала Стефанішина.

Також вона сказала, що наступні регіональні офіси євроінтеграції будуть відкриті в Дніпропетровській, Полтавській та Хмельницькій областях.

Вас також можуть зацікавити інші новини: