Штовханина сталася 3 липня / фото УНІАН

Народний депутат від "Слуги народу" Андрій Мотовиловець вибачився перед депутатом від "Європейської солідарності" Марією Іоновою за те, що "торкнувся" її руки під час штовханини біля трибуни.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у сесійній залі Верховної Ради.

Читайте такожВР сьогодні розгляне питання про призначення місцевих виборів на 25 жовтня (наживо)

Відео дня

"У п'ятницю сталася прикра подія: під трибуною була штовханина і я прошу вибачення у Марії Миколаївни Іонової за те, що торкнувся вашої руки. Прошу мене вибачити", - зазначив Мотовиловець.

На це співголова фракції "ЄС" Ірина Геращенко зауважила, що Іонова нині знаходиться у відрядженні, але слухає трансляцію засідання ВР. "Вона і наша політична сила приймають ці вибачення", - сказала вона.

Як повідомляв УНІАН, 3 липня у Верховній Раді на початку позачергового засідання сталася перепалка між депутатами "ЄС" та головою парламенту Дмитром Разумковим.

Того ж дня Разумков вибачився перед Іоновою, яку хтось з депутатів із "Слуги народу" штовхнув в сесійній залі під час протистояння біля трибуни.

Геращенко звернулася до Разумкова, що "через немудрість президії" була спровокована "нехороша ситуація, коли ви, як головуючий, мали б зупинити непристойні викрикування, жести непристойні в цій залі".

Вона додала, що під час штовханини одну з її колег "я думаю, що штовхнув випадково" депутат з монобільшості, і він мав би вибачитись перед Іоновою.

У відповідь Разумков сказав: "Якщо хтось з чоловіків випадково або навмисно вдарив або зачепив пані Іонову, то я від себе особисто приношу вибачення, і я впевнений, що депутатський корпус так само зробить".

При цьому він додав, що вважає, що така ситуація відбулася ненавмисно.

Про кого саме з депутатів із фракції "Слуга народу" йшлося, тоді не називалося.