Добкіну не сподобалося питання про Крим / фото УНІАН

Скандальний екс-нардеп і колишній голова Харківської ОДА Михайло Добкін, який нещодавно підтримав збірну Росії з футболу у матчі з Бельгією, відмовився коментувати питання окупації Кримуйа агресії РФ.

В ефірі каналу "Україна 24" у нього відбувся діалог з нардепом від "Слуги народу" Галиною Янченко, яка поставила йому два питання - "чий Крим" і чи є Росія країною-агресором.

"У мене є відповідь на будь-яке з цих поставлених питань. Але мені здається, що Ви навіть ще гірше, ніж я уявляв. Тому що вже на сьомому році того, що сталося в нашій країні, продовжувати ставити це питання - це означає або зупинитися в розвитку на сім років і не розуміти, що це питання вже не актуальне. Або опускатися до рівня "вуличних патріотів", які ходять зі своїми "колотушками", зеленкою, борошном і пристають до всіх людей з аналогічним питанням", - заявив Добкін.

Відео дня

"Я думаю, що якщо Ви не знаєте, чий Крим, агресор Росія чи ні, і у мене це питаєте, що Ви робите у Верховній Раді? Ви ж там нібито народний депутат України, а не знаєте таких банальних речей", - додав він.

Читайте також"Їб * ло завали!": Береза в прямому ефірі влаштував перепалку з Добкіним через жінок (відео)

Після цього Добкін порадив Янченко "читати книги і слухати розумних людей".

"Для мене, як громадянина України, питання "чий Крим" - не стоїть. Він той, чиїм був до 2014 року. Я, до речі, після 2014 року, в Криму жодного разу не був. Що стосується Росії - агресор вона чи ні - я на це питання вже відповідав рази три або чотири. Щоб не бути людиною, яка йде у вас на поводу, я вас відішлю до своїх старих інтерв'ю... І ви почуєте, як я цю тему озвучував і що говорив", - заявив він.

Раніше Добкін змусив нардепа Юлію Клименко роздягнутися в прямому ефірі через колір її вбрання.