Після народження дитини Устінова обіцяє якнайшвидше повернутися до парламентської роботи / facebook.com/ustinova.alexandra

Голова партії "Голос" Олександра Устінова підтвердила пологи у Сполучених Штатах.

Про це йдеться у повідомленні нардепки у Facebook.

Раніше нардеп Олександр Дубінський заявив, що Устінова виїхала за межі України й народжуватиме у Сполучених Штатах.

Відео дня

Парламентарка, своєю чергою, пояснила рішення тим, що вирішила народжувати у присутності чоловіка, який, за її словами, вже три роки працює у США і не може покинути свою роботу більш як на два тижні.

Устінова зазначила, що її донька матиме громадянство України.

Осіб, які розкрили громадськості країну народження дитини, Устінова звинуватила в тому, що ті не пройшли Майдан і що Україна для них не Батьківщина.

Після народження доньки Устінова обіцяє якнайшвидше повернутися до парламентської роботи. З 1 лютого обов’язки глави фракції виконує Юлія Клименко.  

Народження дітей у США

За конституцією США, будь-яка дитина, народжена на території країни, має право на американське громадянство. Це призвело до виникнення цілого напрямку в туристичній індустрії — "народжувальний туризм" (англійською "birth tourism").

Практика "народжувального туризму" в США не заборонена — понад те, деякі жінки під час оформлення візи вказують саме народження дитини як мету поїздки. Утім, після приходу до влади Дональда Трампа його адміністрація вирішила поступово обмежити міграцію до країни.

Вас також можуть зацікавити новини: