Вакарчук йде з парламенту / УНІАН

Святослав Вакарчук, який сьогодні заявив про дострокове складання депутатських повноважень, зазначив, що питання його можливої участі у виборах міського голови Києва чи Львова вирішиться на з’їзді партії «Голос».

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час брифінгу в Маріїнському парку в Києві.

Читайте такожВакарчук задекларував чотири авто, дві квартири, рояль і понад 3,5 мільйона гривень доходу

Відео дня

У відповідь на питання, чи має він намір балотуватись на посаду мера Києва чи Львова, Вакарчук сказав: «Ви знаєте, що найголовніша риса будь-якого політика, – і неважливо, чи це новий чи старий політик, – це зробити так, щоб інтерес до його політичної сили збільшився. Все, що я буду робити – буде направлено на це».

«У нас є усталений план, є керівництво партії, є політрада, є з’їзд. На з’їзді будуть представлені всі наші кандидати, вони будуть цікаві – деякі очікувані, деякі зовсім неочікувані, але всі будуть вести нашу партію вперед», - додав Вакарчук.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 11 червня, Вакарчук заявив, що зареєстрував заяву про складання повноважень народного депутата.

Водночас він наголосив, що це рішення жодним чином не означає, що він припиняє свою політичну діяльність або свою діяльність в партії «Голос».