Зеленський каже, що "слуги" можуть виконати усі обіцянки / фото: sluga-narodu.com

Президент Володимир Зеленський, виступаючи перед "слугами народу" в Трускавці, неоднозначно висловився щодо термінів свого перебування на посаді.

Слова Зеленського наводить прес-служба "Слуги народу" на партійному сайті.

"Я хотів би бути президентом на момент, коли ми виконаємо всі наші обіцянки", - заявив він присутнім депутатам.

Зеленський також запевнив, що тепер у партійній програмі "слуг" не існує пунктів, які вони не можуть виконати.

"Партія "Слуга Народу" тільки народилась. Вона "маленька", тільки "почала ходити". У всіх було мало досвіду, але є великий шлях і цей шлях ви можете пройти. Партія може зміцнюватись. Ми маємо працювати як одна команда", - сказав глава держави.

Читайте такожРазумков виступив проти другого терміну Зеленського

Окремо він прокоментував роботу РНБО, заявивши, що "цей орган запрацював потужно".

"Різні фінансові групи, олігархи, державні зрадники бояться, щодня кожен відчуває тиск. І люди оцінили це, суспільство повірило. Якщо ти зрадник, ми будемо знати, де твоє місце", - каже президент.

Як повідомляв УНІАН, під час прибуття Зеленського журналістів не підпускали до готелю, де відбувається "Велика фракція".

"Трускавець 2.0": деталі

Про виїзне засідання "Велика фракція", яке проходитиме у Трускавці, стало відомо у вересні.

Зустріч "слуг народу", на яку запросили й журналістів, проходить у готелі Rixos Prykarpattya в Трускавці. 2 жовтня там виступив президент. Також стало відомо, що в Трускавці "слуги" зібрали підписи за відставку Дмитра Разумкова з посади спікера парламенту.

Другий термін Зеленського: що відомо

Раніше президент, коментуючи тему другого терміну, говорив, що йому не вистачить однієї каденції на посаді президента. "Я подумаю", - сказав він у травні 2020 року, відповідаючи на питання, чи планує балотуватися на ще один президентський термін.

Через рік Зеленський заявив, що рішення про балотування на другий президентський термін в першу чергу залежить від людей.

У серпні цього року глава держави зазначив, що ще рано говорити про можливе його балотування на другий президентський термін, але він хотів би "деякі речі закінчити".