У Росії від глядачів ховають м`яку пародію на політичні ток-шоу / фото Рідус

Телеканал ТНТ частково заблокував на своїх офіційних акаунтах перегляд пародії на російські політичні ток-шоу.

Читайте такожРосіяни живуть в міфологічному минулому : журналіст висловився про менталітет громадян РФ

Про це в Facebook повідомляє медіа-експерт «Радіо Свобода» Олена Риковцева. За її словами, перегляд заблоковано для низки пострадянських країн.

Відео дня

«Чудові результати виявило наше спільне міжнародне дослідження. Ось цю пародію на російські ток-шоу канал ТНТ на своїх офіційних сторінках (див. приміром посилання на youtube) закрив для наступних країн: Росія, Україна, Білорусь, Молдова, Вірменія, Азербайджан, Латвія, Литва, Естонія. При цьому, скажімо, для Грузії вона відкрита. Не кажучи про країни Заходу (без перерахованих країн Балтії, звичайно)», – зазначила вона.

Як уточнила Риковцева, відео також заблоковано в Казахстані та Узбекистані.

«Тобто пародію не можна дивитися мабуть тим, на яких, на думку ідеологів РФ, ці шоу впливають у вірному напрямку. Тобто не можна цю віру в них підривати. По-іншому цей самобан я пояснити не можу. Хоча канал може пояснити інакше», – сказала журналіст.

Слід зазначити, що на офіційному каналі Comedy Club на Youtube відео недоступне для українських користувачів. Риковцева виклала заблоковане відео у вільному доступі на своїй сторінці в Facebook.

Раніше повідомлялося, що на державному телеканалі «Росія 1» вийшла нова програма Володимира Соловйова «Москва. Кремль. Путін». Протягом години ведучий, відомий своєю лояльністю до чинної влади, виключно доброзичливе і навіть з захопленням розповідає про дії президента за останні дні.