В Росії адвокат покусав поліцейського / фото СУ СКР

У російському Краснодарі адвокат постане перед судом за звинуваченням у застосуванні насильства щодо співробітників поліції. За версією слідства, чоловік вкусив одного поліцейського за руку, а також наніс кілька ударів ще одному.

Читайте такожУ РФ поліцейських обурили подаровані на Новий рік мандарині

Як повідомляється на сайті управління Слідчого комітету РФ по Краснодарському Краю, розслідування стосовно 41-річного чоловіка завершено.

Відео дня

За версією слідства, на початку вересня минулого року в ході моніторингу мережі поліція виявила «факт призову адвоката до участі в неузгодженому в установленому законом порядку мітингу». Про інцидент склали рапорт, а потім відкрили кримінальну справу про адміністративне правопорушення.

«9 вересня 2018 року двоє оперуповноважених відділу карного розшуку поліції помітили чоловіка на вулиці Леніна. Після відповідних роз'яснень поліцейські надали свої службові посвідчення, повідомивши адвокату про необхідність пройти разом з ними до відділу поліції. Чоловік розмістився в їх автомобілі, де на шляху прямування застосував до співробітників поліції насильство, схопивши і вкусивши одного за руку і нанісши не менше трьох ударів ліктем в обличчя іншому», - йдеться в повідомленні управління СК.

Зазначається, що кримінальну справу із затвердженим прокурором обвинувальним висновком найближчим часом буде скероовано до суду для розгляду по суті.

Раніше в РФ суд оштрафував на 20 тисяч рублів москвича, який взяв на руки кволого росгвардійця.