Російський пропагандист Дмитро Кисельов розповів про свою віллу в окупованому Криму і пов'язаним з ним скандал в інтерв'ю журналісту Юрію Дудю, опублікованому на YouTube.

Читайте також"Кладемо свій газопровід на європейські санкції": кремлівський пропагандист Кисельов зачитавши реп в ефірі (відео)

Кисельов повідомив, що не був знайомий з головним редактором видання «Город24» Оленою Війтовою, в якому вийшла публікація архітектора Володимира Мазуріна про віллу телеведучого.

Крім того, Кисельов назвав інформацію про вартість вілли в 200 мільйонів рублів брехнею. За його словами, вона коштує приблизно вдесятеро менше.

Стаття «Чародії зсувного схилу» вийшла 23 вересня. В ній Мазурін розповів, як брав участь у реконструкції вілли в Коктебелі в якості робітника. Прізвища замовника він не називав, проте ЗМІ припустили, що вілла належить Дмитру Кисельову. Автор матеріалу оцінював вартість нерухомості в 200 мільйонів рублів.

Пізніше Мазурін розповів, що весь тираж майже відразу ж був вилучений з продажу — його за свій рахунок викупила головний редактор Олена Войтова. Текст про віллу також зник з сайту видання.

Як повідомляв УНІАН, у програмі Кисельов розповів Дудю, що його племінник сидить у в'язниці.