У дитини важка форма виснаження / Mash

Рятувальники і поліцейські врятували з квартири в Москві дитину, залишену там одну.

Про це «Ленте.ру» повідомили в поліції.

Читайте такожШнурів висміяв російських політиків у матірному вірші

Відео дня

Дитину — п'ятирічну дівчинку — доставили в реанімацію. Її мати, яка, за словами сусідів, кілька днів не була вдома, затримали, її допитує слідчий, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 30 стати частиною 2 105 КК Рф (замах на вбивство). У дівчинки, за попередньою інформацією, відсутні соціальні навички, є ознаки анорексії, також на шиї знайдена вросла в шкіру прикраса.

Джерело в правоохоронних органах розповіло «Ленте.ру», що дитина не розмовляє, а лише видає звуки, хоча мовний апарат в порядку. Дівчинка не вміє самостійно одягатися, умиватися і ходити в туалет, хоча в п'ятирічному віці діти за нормами повинні вміти це. Вросла прикраса, за словами джерела, є хрестиком на мотузочці, який виявився закритим тонким шаром шкіри.

У дитини важка форма виснаження, дівчинку оглядає консиліум лікарів, розповіло «Ленте.ру» джерело в медичних колах. Зараз визначається тактика лікування. На першому етапі буде потрібно не менше двох тижнів, адже згладжені навіть навички жування і ковтання.

Як повідомляв УНІАН, у Москві побили маму та брата популярного блогера Юрія Дудя.