З дівчинкою, яка одягла поліцейську форму, вже встигли поговорити правоохоронці / фото з соцмереж

Депутат законодавчих зборів Приморського краю Артем Самсонов похвалив одинадцятикласників школи № 74 Владивостока Російської Федерації, які влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах в школі з нагоди її закінчення.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«А що у всіх так пукан рве? Ну діти, ну вбралися? Так молодці діти, правильно зробили. А чому директор винен? І директор молодець. І що за адміністратівка за поліцейську форму? Ну давайте половину КВНщиків притягнемо до відповідальності за те, що поліцейську форму на сцені надягають. Коротше, навколо купа мракобісів», - написав він.

Відео дня

Читайте такожБеріть далі: в РФ вирішили не штрафувати скандальне кафе за заклик "брати в рот за копійки"

«У неї (директора - УНІАН) у школі навчаються креативні діти. Їй тільки плюс за це», - додав він у коментарях.

Користувача соцмережі Оксану Рудакову обурила поведінка випускників. Вона нагадала, що за БДСМ-флешмобом могли спостерігати першокласники.

«Артем Самсонов, директора ж не звільнили? Начебто, за власним, хоча, в голові не вкладається це на останньому дзвонику, "де одинадцятикласник несе на плечі першокласника".Фу, гидота...» - написала вона.

У відповідь російський депутат порівняв жінку з «бабкою на лавці».

«Оксана Рудакова, нагадуєте бабку з лавки. У тих так само навколо - фу, гидота», - заявив депутат.

Як повідомляв УНІАН, в школі № 74 Владивостока школярі влаштували флешмоб у БДСМ-костюмах з нагоди закінчення школи.

Фото дівчини в поліцейській формі поряд з хлопцями в масках зайчиків та із заклеєними скотчем сосками розлетілися по соцмережах. Судячи з відео, натовп школярів у різних костюмах спочатку весело танцював під музику на ґанку школи, а потім перемістився до актової зали.

Директор школи № 74 Галина Пугіна розповіла, що вона дізналася про події напередодні і вже поспілкувалася з однією з дівчат. З'ясувалося, що це сталося не на урочистій лінійці, а днем раніше - 22 травня.