Медики зафіксували у військовослужбовця забої, струс мозку та закриту черепно-мозкову травму / фото dnepr24.com.ua

Сахалінські поліцейські переплутали військовослужбовця, який прийшов подати заяву про крадіжку телефону, зі злочинцем і побили його.

Про це в четвер, 19 грудня, повідомляє Sakh.com.

Читайте такожУ Москві жорстоко побили співробітника ФСБ

Відео дня

За даними агентства, 38-річний військовослужбовець з міста Аніви втратив телефон і вирішив написати заяву в поліцію. Але у відділенні поліції його побили троє чоловіків у цивільному.

За словами потерпілого, його били руками і ногами протягом 30-40 хвилин і відпустили лише після того, як вирішили звірити дані паспорта і з'ясували, що його прийняли за тезку, що перебував у розшуку.

Після цього військовослужбовець зняв побої. Медики зафіксували у нього забиття, струс мозку та закриту черепно-мозкову травму.

Чоловік написав заяву в прокуратуру. Після цього його викликали в поліцію і пригрозили «повісити» на нього справу про погрози якійсь родині. Але військовослужбовець пояснив, що розмову він записав на диктофон, а серед тих, хто з ним говорив, були двоє поліцейських, які били його.

За інформацією «Сибір.Реалії», в прес-службі регіонального главку СКР підтвердили, що за фактом події проводиться перевірка.

Як повідомляв УНІАН, 36-річний росіянин Тимур Хінчагов помер у реанімації після допиту у відділенні поліції селища Бор Ленінградської області РФ.