Володимир Путін / фото REUTERS

Після щорічної прес-конференції президента Росії Володимира Путіна керівництво телеканалу «Ямал-Регіон» запропонувало кореспонденту Алісі Яровській звільнитися.

Про це повідомляє Znak.com.

Читайте такожНа прес-конференцію Путіна принесли ікону (фото)Зазначається, що Яровська запитала Путіна про будівництво мосту через річку Обь в рамках проекту Північний широтний хід. Будівництво розпочали навесні 2018 року, але пізніше заморозили через дорожнечу. Журналістка згадала губернатора Ямалу Дмитра Артюхова, сказавши, що чиновник багато робить для цього будівництва, але останнім часом про проект майже нічого не чутно. Вона запропонувала президенту підключити до питання «федеральну важку артилерію». Путін відповів, що проект важливий і потрібний, але окремо від інших він не став його виділяти.

Відео дня

За наявною інформацією, керівництву регіону не сподобалося те, як Яровська згадала губернатора. Видання також стверджує, що редакція телеканалу погодила журналістці інше питання – про можливу федеральну підтримку проекту з будівництва залізничної гілки від Бованенково до Сабетті. Зараз він теж перебуває в підвішеному стані.

Інша версія звільнення Яровської – публікація в Facebook. Під час прес-конференції журналістка сфотографувала Путіна і виклала знімок з підписом: «Не бачу ботоксу і філерів (( виглядає на свої».