Кадр з мультфільму «Крокодил Гена»

Мешканка Владивостока звернулася в поліцію зі скаргою на Чебурашку, який нібито оселився в її квартирі.

Про це повідомляється в офіційному Instagram-акаунті УМВС Росії по Приморському краю.

За словами жінки, персонаж з радянського мультфільму нібито заважав їй спати.

Відео дня

Читайте такожІ так все погано: у Росії запропонували не показувати цього року в кінотеатрах драми

«За мною систематично у квартирі вночі спостерігає з-за кутка невідома істота, схожа на Чебурашку. Врятуйте мене, будь ласка», - розповіла вона.

За словами співробітників поліції, вони реєструють, відпрацьовують і перевіряють всі скарги - «якими б незвичайними, дивними або зовсім не схожими на правду вони не були».

«Якщо ви ночуєте дома одні, включайте нічник. Так вам буде більш спокійно і безпечно», - порадили громадянам приморські поліцейські.

Як повідомляв УНІАН, у селі Новотулка Самарської області мотивували спробу позбавити батьківських прав батька трьох дітей Івана Сидорова тим, що його сини не дивляться телевізор, а читають книги і займаються роботою по будинку.

«Ваші діти не знають, хто такий Чебурашка і кіт Леопольд. У вас немає телевізора, ви вчите їх чомусь незрозумілому. Ваш син вміє в'язати гачком, а значить, він нетрадиційної орієнтації. Ви самі і ваші діти повинні поважати і приймати традиції того місця, де ви живете. Ось такі звинувачення мені пред'явили», - розповів Сидоров.