На дітей Івана Сидорова поскаржилися батьки однокласників / Фото Jonas Sveningsson via flickr.com

У селі Новотулка Самарської області мотивували спробу позбавити батьківських прав батька трьох дітей Івана Сидорова тим, що його сини не дивляться телевізор, а читають книги і займаються роботою по будинку.

Про це повідомляє «ФедералПресс».

Читайте такожВлаштували оргію: подружжя з Росії разом із друзями гвалтувало доньку

Відео дня

За інформацією видання, комісія у справах неповнолітніх звернула увагу на сім'ю після звернення батьків однокласників. Вони поскаржилися завучу, що хлопчики «неправильно впливають» на їх дітей. 9 жовтня Сидорова викликали на комісію і звинуватили у невиконанні батьківських обов'язків.

«Ваші діти не знають, хто такий Чебурашка і кіт Леопольд. У вас немає телевізора, ви вчите їх чогось незрозумілого. Ваш син вміє в'язати гачком, а значить, він нетрадиційної орієнтації. Ви самі і ваші діти повинні поважати і приймати традиції того місця, де ви живете. Ось такі звинувачення мені пред'явили», - розповів Сидоров.

Уточнюється, що раніше сім'я жила за кордоном, сини Сидорова володіють іноземними мовами. Сам він віддалено працює в закордонній компанії та виховує трьох синів 11, 13 і 15 років. Ще двоє дітей Сидорова проживають з матір'ю, яка після розлучення переїхала до Самари.

Комісія у справах неповнолітніх звернулася в прокуратуру з проханням позбавити Сидорова батьківських прав.

Як повідомляв УНІАН, у Москві хотіли позбавити батьківських прав багатодітну пару за участь подружжя у мирній акції протесту.