Володимир Путін виявляв садистські нахили ще в КДБ / скріншот відео

Нинішній президент РФ Володимир Путін, будучи слідчим КДБ, відрізнявся садистськими нахилами. Зокрема, він любив знущатися над людьми, які потрапляли в його поле зору.

Про це розповіла колишній депутат Держдуми Марія Максакова. За її словами, Путін не просто "нудно виконував свою роботу", а виявляв у ній "азарт і спритність".

"Йому подобалося ламати людські долі. Він отримував при цьому садистське задоволення. Є спогади кількох дисидентів, які постраждали від його надмірного старання", - говорить Максакова.

Вона, зокрема, нагадала історію з донькою російського письменника Чуковського - Лідією Корніївною. Будучи правозахисницею, вона намагалася привернути міжнародну увагу до постраждалих від рук радянської влади дисидентів. Але через слабкий зір вона користувалася спеціальними фломастерами, які їй надсилали з-за кордону.

"На жаль, у її житті з'явився ось цей слідчий на прізвище Путін. Він залазив у ці посилки і псував фломастери, через що вона не могла писати листи, а від цього залежить доля людей. Спершу вона не розуміла що відбувається, але потім звичайно зрозуміла, і почала писати якимись іншими", - говорить Максакова, кажучи про глибинне людиноненависництво Путіна.

Володимир Путін - що відомо про російського диктатора

Як повідомляв УНІАН, раніше Марія Максакова розповіла, що Путін під час роботи у Комітеті держбезпеки СРСР співпрацював із пітерським "злодієм у законі", тренером із дзюдо Леонідом Усвяцовим - був навідником для групи бандита на квартири заможних євреїв, у яких проводив обшуки. За словами Максакової, під час обшуків глава РФ залишав своєрідну мітку - гадив у туалеті і не змивав.

Нагадаємо, Путін із 31 грудня 1999 року став виконуючим обов'язки президента після того, як тодішній глава Кремля Борис Єльцин вирішив, що він "втомився і йде". А потім Путіна не раз "обирали" на цей пост, у тому числі змінюючи Конституцію РФ, щоб легалізувати його переобрання.

Згадуючи інші "цікаві" епізоди з біографії Путіна, колишній російський банкір і екс-друг нинішнього президента Сергій Пугачов стверджував, що в Путіна до президентства були інтимні проблеми - йому "не давали" безкоштовно. А журналісти дізналися, що під час візитів екскременти Володимира Путіна збирає його охоронець.

Після невдалої спроби захопити Україну у Росії все частіше замислюються про те, щоб прибрати Путіна від влади. За словами Марії Максакової, з'явилися чутки про підготовку плану втечі Путіна з Росії. Однак після всього скоєного диктатором важко знайти країну, яка його б прийняла.

Вас також можуть зацікавити новини: