Медведєв знову "забухав" / Фото УНІАН

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв пригрозив провести "парад" Росії в Берліні, реагуючи на слова глави Міноборони Німеччини Бориса Пісторіуса, який назвав операції України в Росії "абсолютно нормальними" у світлі російської агресії.

"Той німець, хто бажає нападу на Росію, повинен бути готовий до параду в Берліні", - цитують слова російського політика "РИА Новости".

Також Медведєв окремо згадав Велику Британію, пригрозивши втопити Лондон у "морській безодні". "Британія була, є і буде нашим вічним ворогом. У всякому разі доти, доки їхній нахабний і огидно сирий острів не піде в безодню морську від хвилі, створеної новітньою системою російської зброї. Let it be, як співали "Бітлз"...", - написав у Telegram колись колишній президентом РФ Медведєв. 

Відео дня

Обстріли російської території - що відомо

У січні 2023 року заступник голови ГУР МО Вадим Скібіцький вперше опосередковано підтвердив, що Україна причетна до вибухів на російських аеродромах в Енгельсі та Рязані.

Останній яскравий випадок обстрілу російської території трапився у Бєлгородській народній республіці. Щоправда, з'ясувалось, що по центру міста влучила ракета самих же окупантів, які її і скинули.

У світлі останніх подій міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що вважає "абсолютно нормальними" певні операції ЗСУ на території Росії, націлені на припинення поставок озброєння і техніки угрупованням окупантів в Україні. "Доти, доки не будуть атаковані міста, цивільні особи, цивільні райони, вам доведеться з цим змиритися. Не із задоволенням, але це частина цього (українських операцій), наприклад, щоб перекрити шляхи постачання", - сказав міністр.

Медведєв неодноразово погрожував Україні та Заходу "ядерним Апокаліпсисом" у разі ударів по Росії та окупованому Криму. Але ці "застереження" мало хвилюють невідомих диверсантів. Наприклад, восени Севастопольську бухту атакували надводні безпілотники, пошкодивши не менш як три кораблі.

Вас також можуть зацікавити новини: