Школяр вказав Путіну на помилку / скріншот

Директор школи в російській Воркуті вважає, що її учень, який підловив Володимира Путина на історичній помилці, показав своє нахабство.

Як пише "Подъем", Юлія Рябцева зазначила, що Ніканор Толстих вирішив поправити президента РФ через "нестачу спілкування з людьми, що займають положення в суспільстві, і здорових амбіцій".

"Мій вік вже не дозволив би мені таким чином чинити в спілкуванні з президентом. А в молодості... Ну, напевно, якесь певне нахабство", - каже вона.

За словами Рябцевої, школяр займає активну громадянську позицію і вона ним пишається.

"Але скромність повинна бути, щоб не поправляти в тому числі Володимира Володимировича, але це ми починаємо розуміти з роками", - додала жінка.

Читайте такожРосійський школяр епічно підставив Путіна: не зрозумів, як підписатися на YouTube-канал (відео)

Своєю чергою вчителька дитини Олена Грозних каже, що він не зміг приховати невірні дані, озвучені Путіним. Про це повідомляє "Газета.ру".

"Я вважаю, що він молодець. Те, що він поправив президента, говорить про те, що дитина не може приховати щось неправильне і в принципі не буде брехати, є така безбоязливість. Може бути, я б змовчала. Може бути, хлопці змовчали, бо не знали про війну або посоромилися. У Ніканора, можливо, якось імпульсивно вийшло, але, мені здається, що тут нічого страшного немає", - вважає вона.

Педагог припустила, що в майбутньому хлопчик може стати вчителем історії.

Як повідомляв УНІАН, в російському місті Владивосток в середу, 1 вересня, Путін зустрівся на Всеросійському уроці до Дня знань з учнями ліцеїв, гімназій і шкіл, які перемогли в різних конкурсах і олімпіадах. Під час уроку Путін допустив фактичну помилку - переплутав Семирічну війну з Північною. На помилку йому вказав учень з Воркути Ніканор Толстих.