Росіяни вимагають звільнити Лаврова після слів про Україну / фото ua.depositphotos.com

Росіяни різко відреагували на слова глави Міністерства закордонних справ РФ Сергія Лаврова про те, що Росія поважає територіальну цілісність України. Одні вимагають звільнити міністра, інші кричать про "прогрів під злив". 

Свій "гнів" росіяни як і зазвичай вирішили виплеснути в коментарях під відповідним постом в одному з пабліків. На невдоволення населення РФ звернув увагу телеграм-канал "Збройні Сили України. Війна з окупантами".

Так, один з користувачів в коментарях зажадав позбавити Лаврова посади міністра закордонних справ:

Відео дня

"Звільніть Лаврова з МЗС, це ганьба. Переговори з позиції обманутого терпіли кожен раз", – написав він. 

"Що, з дуба звалився? Типу зараз цей * * * (Україна – ред.) відмовиться від вступу в НАТО, і ми їм все назад віддаємо? Що за маячня?", – обурився інший користувач. 

Деякі ж вважають, що такі заяви чиновників – ніщо інше, як "прогрів під злив". 

Заява Лаврова про повагу до територіальної цілісності України

На прес-конференції за підсумками роботи на 78-й сесії Генеральної Асамблеї ООН Міністр закордонних справ Сергій Лавров видав чергову заяву про Україну. За його словами, Росія поважає територіальну цілісність України, але лише за певних умов. 

"У Декларації незалежності було одним з головних для нас моментів, що Україна буде позаблоковою країною, не буде вступати ні в які військові альянси. У тій редакції, за тих умов ми територіальну цілісність України підтримуємо", – сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: