На Одессу обрушилась непогода / dumskaya.net

Також пробки і тягучки утворилися в інших районах міста та на в'їздах до Одеси, повідомляє «Думська». За інформацією ресурсу, в даний час в центрі міста працює тільки один піскорозкидач, снігоприбиральна техніка помічена не була.

Читайте такожУ Миколаївській області рятувальники витягли зі снігових заметів 31 автомобіль

Між тим, повідомляється, що за прогнозами синоптиків, пік негоди в Одесі очікується сьогодні з 14 до 16 годин.

Відео дня

В даний час у зв'язку зі значним погіршенням метеоумов, у роботі одеського аеропорту відбулися зміни, повідомили в прес-службі аеропорту.

«Для безперервного очищення злітно-посадкової смуги від снігу задіяно 5 одиниць техніки. Злітно-посадкова смуга перебуває в робочому стані. Тим не менш, виконанню польотів перешкоджає сильний боковий вітер і низька видимість», - повідомили в прес-службі.

У зв'язку зі складними метеоумовами авіакомпаніями були скасовані ранкові рейси з Стамбула і Москви. Рейси протягом дня будуть виконані за фактичною погодою.

Проте негода вже принесла перші наслідки: півтора десятка сіл в Одеській області залишилися без електроенергії, повідомила прес-служба «Одесаобленерго». Зокрема, без світла залишаються 5 населених пунктів у Татарбунарському районі, по 3 в Ізмаїльському та Кілійському, 2 в Болградському, по одному в Ренійському та Саратському районах.